Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért

A Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért kezdeményezés fő célja hajléktalan emberek helyzetének javítása. Az egyetemista fiatalokból álló tapasztalt önkéntes projektcsapat központi feladatának tűzte ki, hogy egy több szakaszból álló projekt megvalósításának keretében segítsen a fedélnélkülieken. Elérhetőségünk: 3h.projekt@gmail.com

Friss topikok

Kommunikációs tréning és miegymás

2012.03.14. 22:50 HHHszerk

Az elmúlt hétvégén Mentoraink egy intenzív kommunikációs kurzuson vettek részt, amelynek célja az volt, hogy érdekeik érvényesítéséhez egy bőséges gyakorlati eszköztárat sajátítsanak el.

Az oktató a Budapesti Corvinus Egyetemen doktori képzésben vesz részt, és korábban egyetemistáknak vagy cégek alkalmazottainak is tartott kommunikációs képzéseket.

A hétvége nagyon jó hangulatban telt, mind az oktató, mind a résztvevők részéről nagy volt a nyitottság, így hamar kialakult a közvetlen légkör. Ezt mind az oktatás során tanúsított aktivitásban, mind a szünetek során zajlott beszélgetésekben érezni lehetett.

A héten Mentoraink párokba rendeződve állítják össze a jövő héttől általuk tartott tréningek programját.

A tréningekre várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését a 3h.projekt@gmail.com címre.

csoport.png

A bejegyzés trackback címe:

https://hajlektalanokert.blog.hu/api/trackback/id/tr544317404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása