Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért

A Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért kezdeményezés fő célja hajléktalan emberek helyzetének javítása. Az egyetemista fiatalokból álló tapasztalt önkéntes projektcsapat központi feladatának tűzte ki, hogy egy több szakaszból álló projekt megvalósításának keretében segítsen a fedélnélkülieken. Elérhetőségünk: 3h.projekt@gmail.com

Friss topikok

KIÁLTVÁNY

2012.11.16. 17:14 HHHszerk

TILTAKOZUNK A SZEGÉNYEK KRIMINALIZÁLÁSA ELLEN! AZ EMBERI MÉLTÓSÁGHOZ VALÓ JOG MINDEN EMBERT MEGILLET! A KÉNYSZERBŐL VALÓ UTCÁN ÉLÉS BÜNTETÉSE NEM JELENTETTE A HAJLÉKTALANOK HELYZETÉNEK  MEGOLDÁSÁT, DE ALKOTMÁNYOS JOGAIK MEGSÉRTÉSÉT IGEN. TILTAKOZUNK A POLITIKAI HANGVÉTEL ELLEN, AMELY KISKORÚSÍTJA A HAJLÉKTALAN EMBEREKET!

TILTAKOZUNK A KORMÁNY RETORIKÁJA ELLEN, AMI AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG DÖNTÉSÉRRE HIVATKOZVA KÍVÁNJA LEGITIMÁLNI A HAJLÉKTALANSÁG PROBLÉMÁJÁNAK MEGOLDÁSÁRA ÁLTALUK TENNI KÍVÁNT ERŐFESZÍTÉSEK ELMARADÁSÁT, VAGY JÖVŐBENI  SIKERTELENSÉGÉT.

TILTAKOZUNK AZ ELLEN, HOGY A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ CSOPORTOK ÜGYÉT A POLITIKAI PÁRTOK PROPAGANDAFOGÁSKÉNT ALKALMAZZÁK. EHELYETT JAVASOLJUK EGYÜTTES SZOCIÁLPOLITIKAI PROGRAM KIDOLGOZÁSÁT!

TILTAKOZUNK AZ ELLEN, HOGY A POLITIKUSOK TÉVES INFORMÁCIÓKKAL HERGELJÉK A TÁRSADALMAT A HAJLÉKTALANOK ELLEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajlektalanokert.blog.hu/api/trackback/id/tr494910514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása