Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért

A Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért kezdeményezés fő célja hajléktalan emberek helyzetének javítása. Az egyetemista fiatalokból álló tapasztalt önkéntes projektcsapat központi feladatának tűzte ki, hogy egy több szakaszból álló projekt megvalósításának keretében segítsen a fedélnélkülieken. Elérhetőségünk: 3h.projekt@gmail.com

Friss topikok

Könyvbemutató a Hajléktalanokkal a hajléktalanokért projekt szervezésében

2012.11.09. 09:54 HHHszerk

Vásáry Tamás_2.jpgA Hajléktalanokkal a hajléktalanokért projekt november 7-én tartotta a Művészlelkek a város peremén című antológiájának bemutatóját a Duna Palotában. Az irodalmi válogatás hét otthontalan szerző műveiből áll, amelyeket grafikák és a szerzők ars poeticája színesít.

A könyvbemutató programja igen változatos volt, hiszen az irodalom mellett a zene is szerepet kapott. Az estet a Hajléktalan Tehetségkutató győztese, a gitáros-dalszerző Balogh Miklós fellépése nyitotta meg, amelyet a rendezvény főszervezőjének, Kovács Orsolyának és a kötet főszerkesztőjének, Veszprémi Gábornak a gondolatai követtek. A bemutató egyik fénypontja Vásáry Tamás zongoraművész fellépése volt, akit a közönség hatalmas tapssal jutalmazott. A zongorajátékot az est főszereplőinek, az otthontalan művészeknek a bemutatása követett, akiknek egy-egy verse mellett ars poeticájuk is elhangzott, így a közönség egy kicsit közelebb érezhette, jobban megismerhette a szerzőket.

A fennkölt és megható pillanatokat olykor a vidámság váltotta fel, amelynek megkoronázása három művész (Veszprémi Gábor, Leé József és Balogh Gyöngyi) meglepetés produkciója volt.

A könyvbemutató végén a közönségnek személyesen is lehetősége volt megismerni a szerzőket, illetve dedikáltatni a megvásárolt példányokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://hajlektalanokert.blog.hu/api/trackback/id/tr484898430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása