Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért

A Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért kezdeményezés fő célja hajléktalan emberek helyzetének javítása. Az egyetemista fiatalokból álló tapasztalt önkéntes projektcsapat központi feladatának tűzte ki, hogy egy több szakaszból álló projekt megvalósításának keretében segítsen a fedélnélkülieken. Elérhetőségünk: 3h.projekt@gmail.com

Friss topikok

Kulisszatitkaink

2012.11.03. 17:06 HHHszerk

Már csak néhány nap és itt a könyvbemutató délutánja. A kötet már a nyomdában, a művész hölgyek és urak serényen próbálnak. A projektcsapat tagjai pedig az önkéntesekkel karöltve igyekeznek mindent előkészíteni a várva várt eseményre.

Miben lesz többek között különleges a kötetünk?

- Minden szerzőnknek egy verscsokrát fogjuk bemutatni az antológiában, amely előtt - válogatásoktól nem megszokottan - önkénteseink által készített ars poeticájukról is olvashat majd a közönség.

- A kötet szerkesztését is otthontalan szerzőink végezték bevetve szerkesztői és informatikai ismereteiket.

- Az antológia bemutatójára is közösen készülünk projektcsapatunk otthontalan tagjaival; ki-ki saját, ill. közös produkcióval rukkol majd elő.

- A könyvbemutató kampányával nem csak szociális ellátásban tevékenykedő embereket célzunk meg, hanem otthontalanokat, egyetemistákat és minden irodalomszeretőt is.

Téged is sok szeretettel várunk a KÖNYVBEMUTATÓRA!

Meghívó.pdf

Visszaszámlálás indul!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajlektalanokert.blog.hu/api/trackback/id/tr94887213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása