Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért

A Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért kezdeményezés fő célja hajléktalan emberek helyzetének javítása. Az egyetemista fiatalokból álló tapasztalt önkéntes projektcsapat központi feladatának tűzte ki, hogy egy több szakaszból álló projekt megvalósításának keretében segítsen a fedélnélkülieken. Elérhetőségünk: 3h.projekt@gmail.com

Friss topikok

The End?

2012.03.31. 23:31 HHHszerk

Ezen a héten befejeződtek a Nescafé támogatásával megvalósuló tréningek, melyeket az elmúlt hónapokban kiképzett Mentorok tartottak hajléktalan társaik számára. A cél az volt, hogy az általuk elsajátított tudást minél alaposabban és saját képükre formálva adják át azoknak, akik mindeddig sikertelenül és önbizalmukat vesztve próbáltak elhelyezkedni a munkaerőpiacon. A tréningek során elméleti és gyakorlati tudást egyaránt igyekeztek átadni a Mentorok, amit minden egyes alkalommal nagy érdeklődés övezett. Volt olyan résztvevő, aki a két héten keresztül megtartott előadások/tréningek mindegyikére lelkesen eljött, hogy minél több hasznos információt szerezzen a munkakereséssel és a munkahelyre való felvételivel kapcsolatban. A személyes élménybeszámolók hamarosan olvashatók lesznek blogunkon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hajlektalanokert.blog.hu/api/trackback/id/tr224352996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása