Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért

A Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért kezdeményezés fő célja hajléktalan emberek helyzetének javítása. Az egyetemista fiatalokból álló tapasztalt önkéntes projektcsapat központi feladatának tűzte ki, hogy egy több szakaszból álló projekt megvalósításának keretében segítsen a fedélnélkülieken. Elérhetőségünk: 3h.projekt@gmail.com

Friss topikok

Mentor - bemutatkozó - 5

2012.03.03. 19:04 HHHszerk

Veszprémi Gábor, 54 éves gépész vagyok. Egyedül élek. Négy lányom van, és már unokám is.

Elhatároztam, hogy tehetséges, fedél nélküli embereknek segítek abban, hogy megmutathassák miben kiemelkedőek. A mentori képzéssel pedig segíthetek az álláskeresésben, a lehetőségeik feltárásában. Az a célom, hogy további képzéssel, főállásban foglalkozhassak a sokszor méltánytalanul mellőzött emberek problémáival. 2008 óta írok verseket, prózát. Irodalmi oldalakra rendszeresen küldök írásokat. Különböző dísztárgyakat, képeket készítek. Régen aktívan zenéltem, de valójában sohasem hagytam abba. Az igazi "kedvenc" a ZENE.

Szeretném, ha mások is példát vennének rólam, és erőt is merítenének, hogy ki lehet törni a közömbösségből!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajlektalanokert.blog.hu/api/trackback/id/tr424286714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása