Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért

A Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért kezdeményezés fő célja hajléktalan emberek helyzetének javítása. Az egyetemista fiatalokból álló tapasztalt önkéntes projektcsapat központi feladatának tűzte ki, hogy egy több szakaszból álló projekt megvalósításának keretében segítsen a fedélnélkülieken. Elérhetőségünk: 3h.projekt@gmail.com

Friss topikok

Mentor - bemutatkozó - 1

2012.03.01. 21:01 HHHszerk

Horváth Lajos vagyok, 37 éves. Nagyon szeretek olvasni mindenféle témában, de a főbb érdeklődési köreim a filozófia, történelem, ókori harcművészetek, távolkeleti kultúrák és vallások, ill. a fantasy regények. Szeretem a verseket, néha jómagam is írok. Számos zenei stílust szeretek hallgatni. Emellett nagy filmrajongó is vagyok, így ha lehetőségem adódna rá, szívesen tanulnék filmkészítést és foglalkoznék is ezzel.

A bejegyzés trackback címe:

https://hajlektalanokert.blog.hu/api/trackback/id/tr294282513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása