Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért

A Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért kezdeményezés fő célja hajléktalan emberek helyzetének javítása. Az egyetemista fiatalokból álló tapasztalt önkéntes projektcsapat központi feladatának tűzte ki, hogy egy több szakaszból álló projekt megvalósításának keretében segítsen a fedélnélkülieken. Elérhetőségünk: 3h.projekt@gmail.com

Friss topikok

A MENTOROK

2012.02.22. 12:05 HHHszerk

Az elmúlt három hétben folyamatosan zajlott a mentor-jelöltek meghallgatása. Mára megszületett a döntés, ki az az öt ember, aki részt vehet a mentor-képzésen, majd pedig tudását továbbadva segíthet hajléktalan emberek számára a munkakeresésben.

A Mentorok hamarosan bemutatkoznak blogunkon, hogy megismerkedhessetek velük közelebbről. A neveiket azonban már most közzétesszük:

Horváth Lajos

Kovács István

Leé József

Sonkoly Gyöngyi

Veszprémi Gábor

Gratulálunk nekik, a többi jelentkezőnek pedig köszönjük, hogy részt vettek az állásinterjún.

A kiválasztott Mentorokat már ezen a héten feladatok várják, amelyekről blogunkon is folyamatosan tudósítunk.

Szerk.

A bejegyzés trackback címe:

https://hajlektalanokert.blog.hu/api/trackback/id/tr374170687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása