Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért

A Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért kezdeményezés fő célja hajléktalan emberek helyzetének javítása. Az egyetemista fiatalokból álló tapasztalt önkéntes projektcsapat központi feladatának tűzte ki, hogy egy több szakaszból álló projekt megvalósításának keretében segítsen a fedélnélkülieken. Elérhetőségünk: 3h.projekt@gmail.com

Friss topikok

És a projekt ELINDULT !!!

2012.02.18. 18:34 HHHszerk

Immáron két hete folynak a felvételik a Hajléktalanokkal a Hajléktalanokkal Projekt Mentor csapatába. A jelentkezőknek állásinterjún kell részt venniük, ahol személyiségüket és motivációikat igyekeznek felmérni a felvételiztetők. Emellett sor kerül néhány pszichológiai kérdőív felvételére is. A legrátermettebbek pedig bekerülhetnek abba az öt fős Mentor csapatba, amellyel egy hónapon keresztül a Nescafé jóvoltából profi trénerek fognak foglalkozni, hogy kiképezzék őket.

Az állásinterjúkra a Mathias Corvinus Collegiumban kerül sor, ahol a projektcsapat tagjai a kollégium tapasztalt szakembereivel közösen válogatnak a jelöltek közül. A jövő héten lezárul a felvételi és blogunkon is közzétesszük a Mentorok nevét, akiket már feladatok várnak 'Torkos Csütörtökön'.

Sok sikert kívánunk minden jelentkezőnek!

A Projektcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://hajlektalanokert.blog.hu/api/trackback/id/tr704130403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása