Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért

A Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért kezdeményezés fő célja hajléktalan emberek helyzetének javítása. Az egyetemista fiatalokból álló tapasztalt önkéntes projektcsapat központi feladatának tűzte ki, hogy egy több szakaszból álló projekt megvalósításának keretében segítsen a fedélnélkülieken. Elérhetőségünk: 3h.projekt@gmail.com

Friss topikok

Nyertünk!

2011.12.22. 15:01 HHHszerk

http://nescafe3in1-effekt.hu/nyertesek

Szeretnénk itt is megköszönni az összes szavazatot, támogatást és segítséget, amit kaptunk tőletek, nélkületek nem sikerülhetett volna! Köszönjük.

Az igazi feladat és munka azonban csak most kezdődik!

Ahhoz, hogy kiépítsük a rendszerünket és valóra váltsuk terveinket, szükségünk van önkéntesek támogatására, akik segíteni tudnak nekünk. Aki úgy gondolja szívesen segítene, részt venne akár a tervezési munkánkban, előkészületi folyamatokban, az kérem írjon erre az email címre:

hajlektalanokert@hotmail.com

 

Üdvözlettel: Lamatsch Roland

A bejegyzés trackback címe:

https://hajlektalanokert.blog.hu/api/trackback/id/tr713486017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása