Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért

A Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért kezdeményezés fő célja hajléktalan emberek helyzetének javítása. Az egyetemista fiatalokból álló tapasztalt önkéntes projektcsapat központi feladatának tűzte ki, hogy egy több szakaszból álló projekt megvalósításának keretében segítsen a fedélnélkülieken. Elérhetőségünk: 3h.projekt@gmail.com

Friss topikok

Már csak 4 nap a válogatóig

2011.09.30. 20:38 HHHszerk

Jövő héten kedden, egészen pontosan 13.00-tól kezdetét veszi  a 3H-projekt Hajléktalan Tehetségkutató Válogatója. A beérkezett jelentkezések alapján a legtöbben vers- és prózamondás kategóriában indulnak majd, de akadnak az indulók közt zenészek és énekesek is.

Ha ismersz a környezetedben tehetséges fedél nélkül élő vagy régebben hajléktalan tehetséges embert, akkor itt az ideje, hogy még gyorsan szólj neki, hogy várjuk a Máltai Szeretetszolgálat Bem-rakparti épületébe (Batthyányi téri metrómegálló mellett lévő vöröstéglás épület) a válogatóra.

Ha Te magad szívesen segédkeznél (önkéntesként) a válogató lebonyolításában, akkor fordulj hozzánk a 3h.projekt@gmail.com címen. Ha nem érsz rá, viszont szívesen segítenél, hogy megjutalmazzuk a versenyre nevező fedél nélkül élő művészlelkeket, akkor állíts össze egy ajándékcsomagot, amit mi átadunk a nevedben. Milyen meglepetésnek örülnének? Ugyan olyannak mint Te! Finom csokinak, édességnek, bkv jegynek, levespornak, gyorsan elkészíthető ételnek, stb. Ezzel kapcsolatban írj az egyed.laura327@gmail.com címre. Ha inkább egy kisebb összeggel támogatnád a díjazást, akkor írj a kovac.orsolya@gmail.com címre.

És hogy miért mindez? Mi értelme van egy-két kellemes órát okozni valakinek?

Azért mert mindannyiunkat ez tesz boldoggá. Egy-két kellemes óra az életünkből, amire akkor is vissza tudunk emlékezni, amikor szomorúak vagyunk vagy úgy érezzük, hogy semmi értelme mindannak, amit csinálunk. Adjuk meg a lehetőséget a fedél nélkül élőknek arra, hogy a zsűri részéről értékes tanácsokkal gazdagodjanak, hogy az önkéntesek részéről sok figyelmet kapjanak, a közönség pedig érdeklődéssel figyelje az igazán magas színvonalú produkciókat. Legyen nekik és nekünk egyaránt felejthetetlen élmény!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajlektalanokert.blog.hu/api/trackback/id/tr933268670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása