Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért

A Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért kezdeményezés fő célja hajléktalan emberek helyzetének javítása. Az egyetemista fiatalokból álló tapasztalt önkéntes projektcsapat központi feladatának tűzte ki, hogy egy több szakaszból álló projekt megvalósításának keretében segítsen a fedélnélkülieken. Elérhetőségünk: 3h.projekt@gmail.com

Friss topikok

Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért Hét - 3H

2011.09.12. 16:09 HHHszerk

A Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért Hét (3H) rendezvény célja, hogy a főváros és az ország lakosainak hajléktalanokkal kapcsolatos attitűdjét pozitívabb irányba mozdítsa el, amivel hathatósan hozzájárulhatunk a hajléktalanok helyzetének és megítélésének megváltoztatásához. A rendezvény segítségével a lakosokat arra szeretnénk ösztönözni, hogy felelősen gondolkodjanak a környezetükben zajló történésekről, ezekre problémafeltárással, megoldáskereséssel reagáljanak. És hogy ebben kik lesznek a segítségünkre? Maguk a HAJLÉKTALANOK.

A hajléktalanság kérdése megfelelő kezelést igényel. Fontos, hogy a kapcsolati hálójukból teljesen kiszakadó, társadalmi megbecsültség legalsó szintjén álló embercsoport iránt újra felkeltsük Magyarország lakóinak figyelmét. Mindenkit érintő problémáról van szó, amelyre éppen ezért minél több ember bevonásával lehet csak hatékonyan megoldást találni. A figyelem felkeltése egyúttal a hajléktalanok iránti empátia felkeltését, helyzetük átélő megértését szolgálná, hogy az emberek érzékenyebben reagáljanak a hajléktalanságra, amivel a mindennapok során találkoznak.

Ezt a célt szolgálja a Hajléktalanok Tehetségkutatója, melyre október 4-6. között kerül sor. Rendezvényünkre várjuk azok jelentkezését, akik maguk is hajléktalanok, vagy hajléktalanok voltak, esetleg szoros kapcsolat fűzi őket hajléktalanokhoz. Ill. örömmel várjuk olyan önkéntesek jelentkezését, akik segítenének a rendezvény lebonyolításában. Emellett pedig sok-sok szeretettel várjuk az érdeklődőket október 6-ai Gálaestünkre, ahol a legtehetségesebb hajléktanok produkcióit nézheti meg a közönség.

Elérhetőségünk: 3h.projekt@gmail.com ill. 30/8464743

3H szervezők

A bejegyzés trackback címe:

https://hajlektalanokert.blog.hu/api/trackback/id/tr123220981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása